Επαγγελματική πρακτικότητα Ένα αποκλειστικό έργο που επινοήθηκε από τα ικανά χέρια δύο ειδικών μορφών, του σχεδιαστή Franco Driusso και του σεφ Andrea Berton, μεταφέροντας την πρακτικότητα μιας επαγγελματικής κουζίνας σε ένα οικιακό περιβάλλον, εμπλουτισμένο με μοντέρνο σχεδιασμό. Για πρώτη φορά, μια οικιακή κουζίνα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες για υψηλή απόδοση και πρακτικότητα, που εκφράζονται από έναν επαγγελματία της υψηλής γαστρονομίας, κυρίως χωρίς συμβιβασμούς στις καθαρές γραμμές και τη σπονδυλωτή κομψότητα που χαρακτηρίζει το Arrital design. Οι συσκευές και η οργάνωση των χώρων, τα αξεσουάρ και τα υλικά έχουν επιλεγεί προσεκτικά, αντανακλώντας το άγρυπνο μάτι του σεφ και του σχεδιαστή, οι οποίοι συνεργάστηκαν σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού, κάνοντας ο καθένας τη δική του πολύτιμη και μοναδική δημιουργική συνεισφορά. Design Arch. Franco Driusso