ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

DUPONT Corian

Το DuPontTM Corian® δεν είναι απλά ένα υλικό. Είναι αποτέλεσμα έρευνας υψηλής τεχνολογίας και ποιοτικής υπεροχής της DuPontΤΜ.

Αστραφτερή εμφάνιση, μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς, μοναδικός δυναμισμός, μια όψη που ξεχωρίζει για την κομψότητα και την ανθεκτικότητά του.

Το DuPontTM Corian® ως μια μοναδική εξέλιξη και καινοτομία στην τεχνολογία των υλικών άνοιξε νέους ορίζοντες και αποτελεί πλέον πηγή για ραγδαίες εξελίξεις και καινοτομίες και στους τομείς σχεδίασης, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης σε απεριόριστο βαθμό.

Το DuPontTM Corian® επιτρέπει μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού δίνοντας στις κατασκευές σας τη μορφή που πραγματικά θέλετε για άριστη λειτουργικότητα και διαχείριση χώρου, καθαριότητα και υγιεινή, με ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το DuPontTM Corian®, όχι απλά συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του interior design αλλά προσθέτει εξέλιξη σε νέες ευφυής τεχνολογίες με προηγμένα συστήματα και καινοτομίες σε χώρους και χρήστες.

Με πληθώρα λεπτομερειών και δυνατοτήτων σχεδιασμού και με στυλ που μπορεί και προσαρμόζεται άμεσα με όλα τα συστήματα οικιακού αυτοματισμού, αγκαλιάζει ζεστά και αρμονικά την υπόλοιπη διακόσμηση προσδίδοντας και προσθέτοντας μια μοναδική γοητεία κι αξεπέραστη αξία στους χώρους, είτε επαγγελματικούς είτε οικίας.

Με το DuPontTM Corian® η ομορφιά μένει για πάντα ζωντανή και άφθαρτη στο χρόνο. Οι επιφάνειες προκαλούν το άγγιγμά σας σε κατασκευές σχεδιασμένες για να θαυμάζονται και να αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα του υλικού και της επεξεργασίας. Στα προφίλ, στις γεωμετρίες, σε ποικιλίες μορφοποίησης και φινιρισμάτων, σε επιλογές χρωμάτων και υφής, με πλήρη ελευθερία επιλέγετε εσείς το χαρακτήρα και την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

Πραγματοποιήστε την όποια ιδέα σας! Η «μαγεία» του DuPontTM Corian®, βρίσκεται εξολοκλήρου στη δική σας δημιουργική διάθεση χωρίς περιορισμούς. Επεξεργάσιμο με μία ατελείωτη ποικιλία μορφών και συνδυασμών και με δυνατότητα αόρατων ενώσεων, το Corian® ανταποκρίνεται απόλυτα σε προκλήσεις πολυσύνθετων δημιουργιών και εφαρμογών. Ισχυρό, ομοιογενές, μη πορώδες και ανθεκτικό, είναι τόσο εφευρετικό και έξυπνο σαν υλικό, όσο και η ίδια η ανθρώπινη φαντασία.

Υλικό έμπνευσης