ΠΡΟΪΟΝΤΑ

brands & products
Dupont

Για παραπάνω από 200 χρόνια η DuPont ξεπερνάει συστηματικά τα όρια της βιομηχανίας, εφευρίσκοντας νέα υλικά και τεχνολογίες που έχουν αλλάξει τις ζωές μας προς το καλύτερο.
Οι προηγμένης τεχνολογίας ομοιογενείς επιφάνειες DuPont™ Corian® αποτελούν ένα ιδανικό παράδειγμα για αυτό. Δημιουργήθηκαν ως ένα εναλλακτικό προϊόν υψηλότερης απόδοσης έναντι των συμβατικών υλικών επιφάνειας, με την πάροδο των χρόνων, δε, έφτασαν να αποτελούν σύμβολο στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής. Στην κουζίνα, έχουν επιφέρει επανάσταση στο σχεδιασμό και την απόδοση. Το DuPont™ Corian® ενσαρκώνει το πνεύμα της διαρκούς εξέλιξης, βασιζόμενο στην παγκοσμίου κλάσης εμπειρία στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ, καθώς και σε δύο αιώνες επιτυχούς καινοτομίας.

LG HI-MACS

Το HI-MACS® αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό.
Μια λεπτή σύνθεση ακρυλικών, μεταλλικών και φυσικών χρωστικών που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ομαλή, μη πορώδη, θερμοδιαμορφώσιμη και οπτικά χωρίς ραφή επιφάνεια.
Το υλικό πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από όλες τις απόψεις: την απόδοση των υλικών, την κατασκευή, τη λειτουργικότητα και την υγιεινή.
Χάρη σε μεγάλο μέρος αυτής της ποιότητας και την εξαιρετική ευελιξία στην κατασκευή και το σχεδιασμό, το HI-MACS® προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα.
Η εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων και η σχεδόν απεριόριστη ικανότητα διαμόρφωσης του υλικού, εμπνέουν τους πιο απαιτητικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.